SPAS-Siivous on Jyväskylän seudulla toimiva siivouspalveluyritys. Tarjoamme yrityksille, taloyhtiöille ja yksityisille monipuoliset siivouspalvelut ammattitaitoisesti kilpailukykyiseen hintaan.

Toimistosiivous

Siisteys on tärkeä osa yrityskuvaa. Siistit työtilat lisäävät viihtyisyyttä, parantavat työoloja ja sisäilman laatua. Tuotamme asiakkaiden toiveiden mukaista ja yksilöllisesti räätälöityä ylläpitosiivousta kaiken kokoisiin toimistoihin. Ylläpitosiivous toteutaan asiakkaan haluamalla taajudella ja ajankohtana.

Myymäläsiivous

Myymälläsiivouksen suunnittelussa huomioidaan sekä siivouspalvelujen tilaajan eli yritysasiakkaan ydintoimintojen tukeminen että loppukuluttajan eli yrityksen asiakkaan turvallisuus ja viihtyvyys. Siivous toteutetaan räätälöidysti yrityksen haluamalla taajuudella ja ajankohtana.

Porrassiivous

Porrashuoneiden kunto ja arvo säilyvät, kun ne siivotaan säännöllisesti ammattitaitoisesti. Siisteys lisää myös asukkaiden viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Porrassiivous toteutetaan asiakkaan toivomalla taajuudella ja laajuudessa. Siivoukseen voidaan liittää myös muiden yleisten tilojen, kuten pyykkituvan ja saunan siivoamisen.

 

Muuttosiivous

Oletko muuttamassa? Haluatko muuttaa puhtaaseen kotiin? Siivoamme uuden kotisi puhtaaksi ja pääset asettumaan taloksi helposti. Poismuutossa varmistamme siivouksella, että saat asunnon kunto vastaa vuokravakuuden palauttamisen tai asuntokaupan tasoa.

Koti- ja mökkisiivoukset

Siistiin kotiin tai kesämökille on aina mukava tulla. Hoidamme suursiivoukset, ikkunanpesut ja viikkosiivoukset ammattitaitoisesti ja luotettavasti Toivakan alueella.

Kuulumme valtakunnalliseen Laatutakuuyrittäjä-ketjuun, jonka OmaSiivoojat ovat koulutettuja ja motivoituneita yrittäjiä. OmaSiivojia toimii noin 50 paikkakunnalla Suomessa.

Suomen laatutakuu Palvelut Oy on vuonna 1993 perustettu yritys, joka tarjoaasiivous- ja kiinteistöhoitopalveluita erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille sekä asuinkiinteistöille. Iso ja pitkään toiminut ketju sekä motivoituneet franchising yrittäjät ovat lymätön yhdistelmä.

Laatutakuuketjun arvot

  • Rehellisyys - kunnioitamme toista, keskustelemme avoimesti ja pidämme kiinni sovitusta
  • Yrittäjyys - Olemme sitoutuneet toimimaan asiakaslähtöisesti, ammattitaitoisesti ja tehokkaasti
  • Vastuu - Otamme vastuun asiakkaistamme, toisistamme ja ympäristöstämme
  • Laatu - Asiakkaan saama arvo toteutetaan sitouttamisella, korkealla ammattitaidolla ja parhailla menetelmillä

Lähde: www.laatutakuu.fi

Yhteystiedot

Osoite

Huikontie 530, 41660

Toivakka

Puhelin.

0503361389captcha
(Kirjoita viereiset kirjaimet)